tegelzetter

Een tegelzetter speelt een belangrijke rol bij een ruimte! Zodra er tegels op de muren zitten, voelt de ruimte namelijk helemaal anders aan. Helemaal als je je badkamer door een tegelzetter laat doen. Ben je op zoek naar een tegelzetter voor je badkamer, keuken of toilet? Huur dan nu een professional in van bouwbedrijf van Zilver.

Voor welke ruimtes kun je een tegelzetter inhuren?

Een tegelzetter kun je voor allerlei ruimtes in huis inhuren. Het ligt er maar net aan waar je tegels wilt hebben! Kies je voor tegels in de keuken? Dan is het handig om in elk geval een spatwand te betegelen, zodat je na het koken de muur makkelijk kunt afnemen. Ook kun je er bij een keuken voor kiezen om een deel van de keuken te laten betegelen, dit kan voor een speels effect zorgen.

Een badkamer is vaak een groter project. Ga je de hele badkamer betegelen of juist alleen de vloer en de muren stuken? Er zijn zoveel mogelijkheden! Mocht je de hele badkamer willen tegelen, zorg er dan voor dat je de tijd neemt voor dit project. Een nieuwe badkamer volledig installeren kan namelijk wel drie weken duren, soms nog langer.

Wat doet een tegelzetter?

Een tegelzetter gaat aan de slag in een ruimte als de stukadoor en elektricien geweest zijn. Als de muren volledig egaal zijn en waar nodig gestuukt, kan de tegelzetter aan de slag. De tegelzetter zal eerst berekenen hoeveel tegels er nodig zijn en wat een logisch patroon is. Mocht je grote tegels hebben uitgekozen, dan kan het zijn dat een deel gesneden moet worden.

tegelzetter

Vervolgens gaat de tegelzetter aan de gang en lijmt hij de tegels op de muur. Hij of zij maakt gebruik van tegelkruisjes om de tegels op de juiste breedte van elkaar te plaatsen. Zo weet je zeker dat het beste resultaat bereikt wordt. Als de tegels eenmaal geplaatst zijn, dan kan het een paar dagen duren voordat de lijm droog is. Als deze compleet gedroogd is, dan zal de tegelzetter de tegels gaan voegen. Je zult zien dat dit het geheel afmaakt! En ook dan is het nog een paar dagen wachten tot het droog is… Het eindresultaat is dan al wel in zicht en jij kunt snel daarna genieten van je keuken of badkamer!

Belang van een goede tegelzetter

Het belangrijkst is dat je een tegelzetter hebt die goed werk aflevert, dat spreekt voor zich. De muren moeten strak zijn en de tegels moeten goed aansluiten op elkaar. Zorg ervoor dat je een professioneel bedrijf inhuurt voor je tegelwerk, zo weet je zeker dat de badkamer of keuken er schitterend uit zal zien.

Service van bouwbedrijf van Zilver

Bouwbedrijf van Zilver heeft goede tegelzetters in dienst. Wij zorgen ervoor dat het beste werk geleverd wordt! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor jouw klus. We zullen zo snel mogelijk de offerte naar je toe sturen.

Andere werkzaamheden bouwbedrijf van Zilver

Naast tegelzetters, heeft bouwbedrijf van Zilver ook andere professionals. Zo kun je ook een stukadoor, timmerman of elektricien inhuren voor jouw volgende project aan huis.

Bekijk hier meerdere diensten.

    OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag nu geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan!


    100% vrijblijvend!