Renovatie

Als je een renovatiebedrijf zoekt, dan zit je goed bij bouwbedrijf van Zilver! Geen renovatieklus is te groot of ingewikkeld. We zien het als een mooie uitdaging om voor je aan de slag te gaan. Wil je je huidige woning helemaal updaten of ga je verhuizen naar een woning die grondig aangepakt moet worden? Dan is het belangrijk dat je een goed renovatiebedrijf in dienst neemt. Bouwbedrijf van Zilver renoveert door het hele land, dus waar je huis ook staat, wij staan voor je klaar! Dankzij de jarenlange ervaring met renovaties staan we goed aangeschreven. Doordat we scherpe tarieven kunnen bieden, is en blijft iedereen blij.

Renovatie van je huis

Als je huidige huis verouderd is, dan is het tijd om een renovatie uit te voeren. Je ziet vooral dat de jaren 30 woningen worden gerenoveerd de afgelopen jaren. Deze huizen zijn heel populair, maar niet gebouwd voor de toekomst. Met een aantal renovaties kom je gelukkig een heel eind! Wat dacht je van een goede isolatie, een nieuwe badkamer en vloerverwarming? Dat klinkt goed toch! Zo wordt je oude huis weer als nieuw. Natuurlijk worden oude elementen die je graag wilt behouden intact gehouden, dit gaat in overleg met jou en de aannemer.

Renoveren, wat komt er bij kijken?

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je precies wilt renoveren. Is het alleen de badkamer of ga je voor een volledige verbouwing? Wat voor een renovatieklus het ook is, het is goed om een renovatiebedrijf in te huren die je bij elke klus kan bijstaan. Bij bouwbedrijf van Zilver kun je gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Zo weet jij gelijk waar je aan toe bent en hoe lang de werkzaamheden gaan kosten. Soms zijn renovaties zo ingrijpend dat dit maanden kan duren. Handig om van tevoren te weten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Renovatiebedrijf waarvan je op aan kunt

Het fijne is dat je met bouwbedrijf van Zilver altijd in overleg kunt over bijvoorbeeld materiaalkeuze. Zo ben je zelf in control en kun je je wensen laten uitvoeren! Materiaalgebruik is voor sommige klussen namelijk essentieel, dus het is belangrijk dat dit goed wordt uitgevoerd. Helemaal als je bijvoorbeeld een oud huis van de 19e eeuw of vroeger gaat verbouwen. Je wilt vast dat de authentieke elementen bewaard blijven. Het is dan belangrijk dat er geen kunststof kozijn worden geplaatst bijvoorbeeld… Dat doet af aan het karakter van de woning! Bij bouwbedrijf van Zilver begrijpen we dit helemaal en zullen we altijd overleg plegen.

Andere werkzaamheden bij bouwbedrijf van Zilver

Bouwbedrijf van Zilver kan ook tal van andere werkzaamheden uitvoeren. Ben je bijvoorbeeld niet van plan een hele renovatie uit te voeren, maar heb je hulp nodig met de elektrotechniek in je huis? Of krijg je een nieuwe badkamer en zoek je een professionele tegelzetter? Ook kun je de vloer laten leggen door onze ervaren vloerenlegger. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden en services te vragen.

Bekijk hier meerdere diensten.

    OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag nu geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan!


    100% vrijblijvend!