Stucadoorsbedrijf

Ben je op zoek naar een goed stukadoorsbedrijf? Zoek dan niet verder, je hebt er eentje gevonden! Bouwbedrijf van Zilver heeft onder andere goede stukadoors die de klus kunnen klaren. Of het nu het stuken van een kamer of heel huis gaat, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat doet een stukadoorsbedrijf precies?

Een stukadoor, zo’n beroep waarvan je het zelf wel zou willen kunnen, maar wat echt nog niet zo eenvoudig is. Een stukadoor kan het stucwerk zo strak op de muur smeren! Het is ideaal om met stucwerk oude muren en verf mee te bedekken. Ook zie je vaak gestuukte muren in nieuwbouwhuizen, wat er heel strak uitziet. Het vormt een goede basis voor de ruimte. Of dit nu de woonkamer, keuken of slaapkamer is, met een goed stukadoorsbedrijf zit je er goed bij!

Met goed stucwerk wordt een ruimte zoveel mooier. Goed stucwerk is zo belangrijk in een ruimte! Goed stucwerk ziet er netjes uit en het gaat jaren mee. Het brokkelt niet af en je kunt het stucwerk van meerdere lagen verf voorzien. Ideaal als je om de paar jaar je interieur verandert en weer een andere kleur op de muur wilt hebben.

Stukadoorsbedrijf: Welke ruimtes laten doen?

Stucadoorsbedrijf

In elke ruimte kun je gebruikmaken van een stukadoorsbedrijf. Zo vormt stucwerk een goede basis in de badkamer voor de tegelzetter en is het in je keuken heel belangrijk om de muren recht te trekken. Vaak zie je bij oude huizen dat de muren wat schever zijn, het is dan des te lastiger voor de keukenboer om een keuken te plaatsen. Een stukadoor zorgt ervoor dat de muren haaks zijn, dat is essentieel voor een hoekkeuken bijvoorbeeld.

Een stukadoor kan echt iets toevoegen aan andere delen van je huis. Zo kan de woonkamer zo opknappen als de muren er strak uitzien en alle oneffenheden weggewerkt zijn! En wat dacht je van een slaapkamer met mooie muren? Dan kun je daarna aan de slag met het uitzoeken van mooie kleuren. Wat je tegenwoordig veel ziet is het stuken van de badkamer. Vroeger betegelde iedereen de badkamer helemaal, maar tegenwoordig is goed stucwerk ook helemaal in. Zorg dat je je goed laat adviseren van tevoren, niet elke badkamer kan stucwerk hebben. Neem contact op met een stukadoorsbedrijf zoals bouwbedrijf van Zilver voor een goed advies.

Het drogen van stucwerk

Zorg er altijd voor dat je het stucwerk goed laat drogen. Het ligt eraan hoe dik de laag is, maar geeft het zeker een paar dagen voordat je er iets aan hangt of gaat verven. Als je er al iets aanhangt of gaat schilderen, dan kan de ondergrond niet goed meer drogen. Het kan dan zelf zijn dat er schimmel ontstaat en je weer van vooraf aan moet beginnen. Een goed stukadoorsbedrijf kan je hier advies over geven.

Andere services van bouwbedrijf van Zilver

Neem geheel vrijblijvend contact op met bouwbedrijf van Zilver voor een gratis offerte op maat! Zo krijg je een goed beeld van de kosten. Naast een stukadoorsbedrijf is bouwbedrijf van Zilver zoveel meer, ook hebben we elektriciens, timmermannen en tegelzetters bijvoorbeeld. Voor elke klus in huis, huur je een professional in van bouwbedrijf van Zilver!

Bekijk hier meerdere diensten.

    OFFERTE AANVRAGEN

    Vraag nu geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan!


    100% vrijblijvend!