Stucen

Stucadoorsbedrijf

Een kleine verbouwing van uw huis, of wilt u misschien uw nieuwbouwwoning laten stucen en meteen laten verfspuiten?

Natuurlijk zult u zelf moeten bepalen wat voor stucwerk of schilderwerk u op de muren en plafonds wilt laten aanbrengen. Vraag om advies of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang voor uw nieuwe stukadoorswerk!

Types of construction

In general, there are three sectors of construction: buildings, infrastructure and industrial.[6] Building construction is usually further divided into residential and non-residential (commercial/institutional). Infrastructure is often called heavy/highway, heavy civil or heavy engineering. It includes large public works, dams, bridges, highways, water/wastewater and utility distribution. Industrial includes refineries, process chemical, power generation, mills and manufacturing plants. There are other ways to break the industry into sectors or markets.[7]

Engineering News-Record (ENR) is a trade magazine for the construction industry. Each year, ENR compiles and reports on data about the size of design and construction companies. They publish a list of the largest companies in the United States (Top-40) and also a list the largest global firms (Top-250, by amount of work they are doing outside their home country). In 2014, ENR compiled the data in nine market segments. It was divided as transportation, petroleum, buildings, power, industrial, water, manufacturing, sewer/waste, telecom, hazardous waste plus a tenth category for other projects.[8] In their reporting on the Top 400, they used data on transportation, sewer, hazardous waste and water to rank firms as heavy contractors.[9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *