Diny van den Wollenberg
Diny van den Wollenberg
2023-02-03
We gingen de keuken verbouwen en kwamen bij aannemersbedrijf Zilver terecht. Deze hebben de werkzaamheden voor de keuken gedaan. We zijn zeer tevreden over hun werk. Zeer vriendelijke mensen en alles vakkundig uitgevoerd. Zeker een aanrader als je je keuken wil laten aanpassen.
Diederik Wiersma
Diederik Wiersma
2023-01-10
Very nice and professional people that you can trust. The floors and bathrooms look beautiful again. Excellent advice also on the choice of materials and design. High quality for a very good price.
Fikra Idea
Fikra Idea
2023-01-03
Na een fijn gesprek met de coördinator kreeg ik snel een offerte. We hadden een goed gevoel vooral omdat we de offerte in de showroom van bouwbedrijf van Zilver hebben kunnen doornemen. We hebben de tegels en sanitair in de showroom uitgekozen en de verbouwing direct ingepland. Bekker en de andere mannen hebben heel mooi werk geleverd. Er werd meegedacht en ben nu ontzettend blij met mijn badkamer. Volgende maand gaan we een cinewall met sfeerhaard laten plaatsen door de mannen. Echt aan te raden dit bedrijf.
Liesbeth Affourtit
Liesbeth Affourtit
2022-12-30
Van Zilver heeft mijn doucheruimte verbouwd. Ben superblij met het resultaat! Maar misschien nog wel belangrijker was het prettige contact: ze zijn heel goed bereikbaar, luisteren naar je wensen, denken mee en zoeken praktische oplossingen voor problemen. Dank nogmaals!
Hashem Jabor
Hashem Jabor
2022-12-27
Na een goede ervaring bij het renoveren van onze tuin hebben we Bouwbedrijf van Zilver ingeschakeld om een dakkapel te plaatsen en de badkamer te verbouwen. Geen gemakkelijke klus in onze woning uit 1950. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er is met aandacht en vakmanschap gewerkt, met oog voor detail en kwaliteit. Speciale waardering voor het werk van de mannen. Een klantvriendelijke aannemer waarbij de lijntjes kort zijn. Je kan direct bellen bij vragen.
Maria Kraak
Maria Kraak
2022-09-06
Een aannemer die meedenkt, oplossingsgericht werkt, afspraken nakomt, netjes en vakkundig personeel meeneemt. Ik ben zeer tevreden met de nieuwe badkamer en raden bouwbedrijf Zilver van harte aan voor uw verbouwplannen.
w w
w w
2022-08-20
Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd. Zeer tevreden over het stucwerk! Ons volgende verbouwing laten we zeker door Bouwbedrijf vanzilver doen!
Biloe Rayan
Biloe Rayan
2022-02-23
Top werk geleverd. Dankjewel mannen!